İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
01 Şubat 2024

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Hüseyin AKYOL

1987 yılında Mardin'de doğmuş, 1988 yılında İzmir'e taşınmıştır. İlkokulu Vali Kazım Paşa İlkokulunda ,ortaokulu İbn-i Sina Ortaokulunda ve lise öğrenimini Konak 50.Yıl Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamlamıştır. 2014 yılında Artvin Çoruh Üniversitesine memur olarak atanmış , burada 4 yıl görev yapmıştır. 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünü bitirmiş ,2018 yılında Saruhanlı Devlet  Hastanesine Tıbbi Sekreter olarak atanmıştır. Lisans eğitimini 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi alanında tamamlamış 2021yılında Saruhanlı Devlet Hastanesinde İdari Ve Mali Hizmetler  Müdür  Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Hüseyin AKYOL iyi derecede İngilizce konuşabilmekte, evli ve bir çocuk babasıdır.