İdari ve Mali İşler Müdürü
01 Şubat 2024

İdari ve Mali İşler Müdürü

Osman YÜKSEL

Afyonkarahisar ili Bolvadin ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Atatürk İlkokulunda, orta öğrenimini İmam Hatip lisesinde, lise öğrenimini Bolvadin Sağlık Meslek  Lisesinde tamamladı. Daha sonra sağlık memuru olarak İstanbul Sultanbeyli Devlet Hastanesine atandı daha sonra geçici görevle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 112 acil servisinde çalıştı. Askerliğini Dolmabahçe Sarayında yaptı. Askerlik dönüşü tekrar Sultanbeyli Devlet Hastanesinde göreve başlayarak 8 yıl boyunca Acil Servis Sorumlusu, daha sonraki 5 yıl ise  Ameliyathane Birimi Sorumlusu olarak çalıştı. 6 yıl Özel Ersoy Hastanesinde İdari Müdürü olarak çalıştı. Sırasıyla Anadolu üniversitesi Lab. ve veterinerlik bölümünde önlisans, daha sonra aynı üniversitede Kamu Yönetimi, son olarak da Atatürk üniversitesinde Sağlık Yönetimi Lisans programını tamamladı. Mesleğinin 24. yılında atandığı Saruhanlı Devlet Hastanesinde 3 yıldır  Acil Servis Sorumlusu olarak çalıştı. Evli ve iki çocuk babasıdır.