Diyabet Okulu kursiyerlerine sertifikaları verildi.
08 Kasım 2018

Hastanemizde “Diyabet Okulu” kursiyerlerine sertifikaları verildi.
Eğitim, Saruhanlı Devlet Hastanesi servislerinde yatan diyabet hastaları, polikliniklerde tedavi ve takibi yapılan hastalardan oluşan 6 kişilik, farklı yaş gruplarındaki hastaların katılımı ile gerçekleştirildi.
07.11.2018 tarihinde düzenlenen eğitimde sağlık tesisinde görevli, Dahiliye Uzmanı Dr. Emre MANDACI, Diyabet Hemşiresi Yeliz AYVALILAR ve Diyetisyen Yonca BALTA tarafından eğitim süresince Diyabet Hastalığı, Diyabetin Oluşum Mekanizması, Tıbbi Beslenme Tedavisi, Diyabette İnsülin Dışında Kan Şekerini Düzenleyici İlaçlar, Diyabetin Akut Komplikasyonları, Diyabetin Kronik Komplikasyonları, Diyabette Fiziksel Aktivite Ve Hareketler, Diyabetle Yaşam ve İnsülin Tedavisi konularında bilgi aktarıldı.
Eğitim sonucunda Başhekim Mustafa Salim BABUŞ tarafından 6 kursiyere sertifikaları verildi.
Hatıra fotoğrafının ardından kurs sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Salim Babus ve Yeliz Ayvalılar dahil, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan