Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 22/10/2018

İdari ve Mali İşler Müdürü
İsmail ALPAR

1 Nisan 1972 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesi Avcılar Köyünde doğdu. Beş çocuklu bir maden işçisi babanın ikinci çocuğu olan İsmail Alpar ilköğretimi Avcılar Köyü ilkokulunda, Ortaokulu Balıköy Ortaokulunda okudu.1987 yılında mezun oldu.

Ailenin ekonomik sıkıntıları nedeniyle eğitim ve öğretimine ara verdi. Sırasıyla kahvane ile başlayan çalışma hayatı kalorifer tesisatçılığı, güneş enerjisi tesisatı, su tesisatçılığı, yer altı maden işçiliği, değişik fabrikalarda teknik bakım personelliği gibi birçok işte çalışarak ailesine destek sağladı.

1992 – 1993 yılında askerliğini tamamladı. 1993 yılında Bursa sağlık müdürlüğünün açtığı memurluk sınavını kazanarak memuriyete başladı. Aynı yıl Bursa Karacabey Devlet Hastanesine tayin olduktan sonra 15 yıl kurumun değişik birimlerinde çalıştı.

1998 yılında Açık öğretim Lisesinden, 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2013 Yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Anabilim Dalı Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans proğramından mezun oldu.

2007 yılında Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınavını şef olarak kazandı.

2008 yılında Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesine atandı. 4 yıl satın alma şefliği görevinde bulundu.

2010-2013 Yılları arasında Sağlık –Sen İlçe başkanlığı görevinde bulundu.

2012 yılı kasım ayında Saruhanlı Devlet Hastanesinde idari ve Mali işler Müdürü olarak sözleşme imzaladı. Halen bu göreve devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
Halil AYDIN

1982 Yılında Kütahya Simav’da doğdum.

İlkokulu Esenbağ Köyünde, Ortaokulu Dağardı İlköğretim okulunda tamamladım.

2000 yılında Simav Sağlık Meslek Lisesinden Sağlık Memuru Tıbbi Sekreter Unvanı ile mezun oldum.

İlk Meslek hayatıma 2006 Yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak başladım.

2008 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldum.

Vatani görevimi 2010 yılında Artvin İlinde yaptım.

2012 Mart ayında Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesine tayin oldum. 2013 yılında Manisa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı Merkezi Satınalma Birimine geçici görevli olarak görevlendirildim.

2018 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldum.

2015 Ocak ayından itibaren Saruhanlı Devlet Hastanesinde, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.